.
Raphael uit Boer Zkt Vrouw 2023
donderdag 23 maart 2023

Boer Raphaël: “Dat zou een valkuil kunnen zijn”

Hij heeft haar gewaarschuwd

De emoties laaien hoog op, op de boerderij van boer Raphaël in ‘Boer Zkt Vrouw’. Er is veel sprake van jaloezie tussen de drie kandidates en dat maakt het er allemaal niet makkelijker op.

Raphaël ging op 24-uurs date met Jolyn, maar vertelde haar daar meteen dat hun leven er wat saai en eentonig zou uitzien omwille van haar job. Jolyn werkt op een manege en dat ziet Raphaël als een mogelijke valkuil.

“Het zou een valkuil kunnen zijn dat we in dezelfde sector werken. In mijn ogen zou het dan ’s avonds in de zetel altijd over paarden en hoeven gaan. Ah ja, onze interesses matchen 100%. Ik weet niet zo goed of dat zo positief is”, zegt Raphaël in Tv Familie.

De boer wilde na de 24 uurs date ook zijn andere 2 kandidaten nog een kans geven en was erg blij wanneer ze terugkwamen naar de boerderij.

“Ik was benieuwd naar hun gevoelens. Maar ze kwamen op de manege vooral als de beste vriendinnen aan. Ik heb hen ook gezegd dat ze een vriendschap moesten opbouwen. Ik spreek uit ervaring, ik heb in 2020 zelf als kandidaat meegedaan aan het programma. Maar ze mochten ook niet vergeten dat ze daar voor mij kwamen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Dina Tersago