.
Branko, Wesley, Robbe en Joffrey uit Boer Zkt Vrouw
woensdag 3 april 2024

Boer Robbe: “Ik ben op mijn honger blijven zitten”

Hij had er veel van verwacht

Dit jaar moet Dina Tersago voor ‘Boer Zkt Vrouw’ naar Zweden. Daar woont boer Robbe. Hij is op zoek naar een geschikte partner en hoopt die te vinden in Branko of Joffrey. Helaas moest hij Wesley wel naar huis sturen.

De beslissing om Wesley naar huis te sturen, had alles te maken met het feit dat hij had aangegeven dat hij België niet zomaar zou achterlaten om in Zweden te gaan wonen. De keuze leek dan wel snel gemaakt, maar makkelijk was het niet.

Toch lijkt het wel alsof Joffrey ook enorm met vuur aan het spelen is. Nog voor hij naar Zweden vertrok had hij zijn job al opgegeven en zijn appartement te koop gezet. Maar helaas is zijn verblijf op de boerderij niet wat Robbe ervan had verwacht.

“Ik ben een beetje op mijn honger blijven zitten. Ik had veel van de komst van Joffrey verwacht, want er was van in het begin een klik, maar onze band is een beetje op hetzelfde niveau gebleven als tijdens de dates in België. Er gebeurde helemaal niks en uit onze gesprekken kwam niets nieuws. Het kabbelde gewoon een beetje voort”, zegt Robbe in Dag Allemaal.

Bio van Dina Tersago