.
Cathy Van Cauwenbergh uit Boer Zkt Vrouw 2023
maandag 20 februari 2023

Boer Zkt Vrouw: Cathy Van Cauwenbergh

Wie is deze lachende boerin precies?

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw kreeg Vlaanderen eindelijk de identiteit te zien van de eerste drie boeren.

Een hele kolonne mannen zakte af naar Cathy’s boerenspeeltuin in Sint-Joris-Winge. Stuk voor stuk waren haar aanbidders onder de indruk van zowel de présence van Cathy (37), als haar bruisende persoonlijkheid. Van “Schoon madamtje”, “Een droomvrouw: mooi, open, joviaal, beter kan ik me echt niet wensen”, tot “Dat die nog niemand heeft, daar stond ik echt van versteld. Zij moet er toch aan elke vinger tien hebben?”: het regende mooie reacties bij de mannen die Cathy in levende lijve mochten ontmoeten.

Ook Cathy zelf was onder de indruk, meerbepaald van één iemand in het bijzonder: “Toen ik Björn zag, werd mijn aandacht echt helemaal naar hem gezogen. Ik voelde heel felle aantrekking, al vanaf de eerste seconde. Echt zot. Voor Björn voel ik toch al wat kriebels. Of ik geloof in liefde op het eerste gezicht? Voor vandaag zou ik daar neen op gezegd hebben, maar nu begin ik daar toch aan te twijfelen”, biechtte Cathy giechelend op aan Dina Tersago. Dries, Kristof, Rafaël, Jonas en Kenny, de 5 andere mannen die Cathy uitkoos voor de volgende date-dag, zijn gewaarschuwd.

Bio van Cathy Van Cauwenbergh