.
Thomas uit Boer Zkt Vrouw
dinsdag 31 oktober 2023

Boer Zoekt Vrouw-kandidaat vindt liefde voor het programma begon

VTM moest op zoek naar een nieuwe boer

Normaal ging boer Manuel binnenkort op zoek naar een lief via ‘Boer Zkt Vrouw’. Maar de boer heeft zelf zijn grote liefde ondertussen al gevonden en heeft nu afgehaakt voor het programma. Dat maakt dat VTM op zoek moest naar een nieuwe kandidaat en die vonden ze bij boer Thomas.

Thomas werd al meerdere keren gevraagd voor het programma, maar weigerde steeds door de cameravrees die hij had. Dit keer gaat hij er volledig voor.

“Ik ben op zoek naar een spontane, vlotte dame die positief in het leven staat en gedreven is in alles wat ze doet. Ze moet, net als ik, van de vooruit zijn in het leven”, klinkt het in Dag Allemaal.

Dat Thomas nog altijd vrijgezel is, het is bijna niet te begrijpen. Dina is erg enthousiast over de man en omschrijft hem als een ambitieuze kerel met mooie, blauwe ogen.

“Ik had al enkele relaties, maar die hebben nooit langer dan een jaar geduurd. Dat waren stuk voor stuk fijne meisjes, maar ik zag ze niet passen op de boerderij naast mij. Niet dat ik per se een boerin zoek, maar mijn toekomstige moet wel begrip hebben voor mijn situatie. Ze moet beseffen dat kalfjes soms op minder aangename uren geboren worden. En dat wrong bij sommige meisjes, voelde ik. Dan kan je beter de knoop tijdig doorhakken vooraleer je te veel energie steekt in een relatie die toch gedoemd is om te mislukken.”

Download onze app voor Android of iOS