.
Cathy Van Cauwenbergh uit Boer Zkt Vrouw 2023
donderdag 23 maart 2023

Boerin Cathy uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Derde keer, goede keer” 

Ze heeft al twee lange relaties achter de rug 

Uit elkaar gaan met je partner het is nooit leuk, dat weet ook boerin Cathy uit ‘Boer Zkt Vrouw’. Zij heeft al twee lange relaties achter de rug en gaat nu via het programma op zoek naar de liefde van haar leven.

“Ik was een keertje 6 jaar samen met een man en een keertje tien jaar. Twee keer heb ik me volledig gesmeten in de relatie en omgekeerd ook. Maar het is dus twee keer fout gelopen. En ja, da’s een pijnlijke affaire, hé. In beide gevallen dacht ik ook dat die relatie voor het leven was”, zucht Cathy in Tv Familie.

Maar Cathy moest keuzes maken, keuzes die voor zichzelf erg belangrijk waren. “En dan zijn er twee keuzes: een onuitstaanbare, bittere vrouw worden of er levenslessen uit trekken. Gelukkig heb ik voor dat tweede gekozen. Je gaat immers nooit uit elkaar omdat één iemand fouten heeft gemaakt.”

Dieper ingaan op het einde van haar relaties wil Cathy niet. Zij kijkt er positief op terug en beseft dat die relatiebreuken haar hebben gemaakt tot wie ze nu zijn.

“En ze hebben me ook geleerd om mezelf op de eerste plaats te zetten. Dat deed ik vroeger te weinig en is iets dat ik nu zeker meeneem in m’n volgende relatie. Derde keer, goede keer, zeker?”