.
Cathy Van Cauwenbergh uit Boer Zkt Vrouw 2023
zondag 26 maart 2023

Boerin Cathy uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Zand in de onderbroek en stro in de haren”

Ze is grootgebracht op de boerderij 

Boerin Cathy is dit seizoen de enige vrouw in ‘Boer Zkt Vrouw’ die op zoek gaat naar een partner. Ze hoopt er de liefde van haar leven tegen te komen en de toekomstige papa van haar kinderen. Dat Cathy graag mama wil worden is geen geheim.

“Terwijl sommige vriendinnen die wens al hadden begin de twintig, is dat bij mij pas midden de dertig gekomen. Maar ik ben er nu 37, dus het moet ook niet te lang meer duren. Maar eerst een geschikte partner vinden, natuurlijk. Hopelijk via ‘Boer Zkt Vrouw’”, klinkt het in Tv Familie.

Cathy heeft geen veeboerderij of kweekt geen andere dieren, groenten of fruit, ze heeft een boerenspeeltuin. Een ideale plek waar veel gezinnen wat tijd samen kunnen doorbrengen.

“Ik ben samen met mijn zus grootgebracht op de boerderij, want mijn ouders zijn ook boeren. Bij ons op de boerenspeeltuin mogen kinderen zich nog eens goed vuil maken in plaats van met de iPad in de zetel te zitten. Zand in hun onderbroek en stro in hun haren, zo tof.”

Tot tijdens de opnames toe voelde Cathy een erg grote druk om een man te vinden gezien haar grote kinderwens. Maar de eindredacteur van het programma wist die druk bij de boerin weg te nemen. “Vanaf dan liet ik het gewoon allemaal op me afkomen. En dat was wat ik nodig had. En wie weet levert die houding me juist dat op waarnaar ik zoek.”