.
Sanne uit Boer Zkt Vrouw
dinsdag 19 maart 2024

Boerin Sanne: “Die interesseren mij niet”

Ze zit zo niet in elkaar

De makers van ‘Boer Zkt Vrouw’ hebben toch eventjes moeten aandringen bij boerin Sanne zodat ze toch zou deelnemen aan het programma. Ze had al een keertje eerder ‘nee’ gezegd, maar ging nu toch overstag.

“Omdat ik na dat jaar nog altijd alleen was, ik was zelfs niet op date geweest of zo. Ik had niks te verliezen. Bovendien hou ik wel van een uitdaging, dus waarom zou ik niet eens springen? Iedereen die mij kent, zei: 'Gij in 'Boer Zkt Vrouw'? Je staat toch niet graag in de belangstelling?' Awel nee, maar ik heb de sprong gewaagd. Mijn mama was content, zij wil graag dat ik weer iemand vind”, zegt Sanne in Dag Allemaal.

Sanne is zo’n 8 jaar single geweest en in al die jaren is er nooit een man in haar leven geweest. Al haar aandacht ging naar haar boerderij.

“Ik kreeg best veel berichten van jongens uit de buurt, maar die interesseren mij niet. Ik wil nieuwe mensen leren kennen, daarom doe ik mee aan 'Boer Zkt Vrouw'. Als ik per se een lief had gewild, was dat wel gelukt, maar zo zit ik niet in elkaar. Pas wanneer ik iemand 100 procent zie zitten, ga ik ervoor.”