.
Sanne uit Boer Zkt Vrouw
woensdag 13 maart 2024

Boerin Sanne: “Ik heb mij lang afgesloten van de mannen”

Ze stelt zich weer open

‘Boer Zkt Vrouw’ is terug van start gegaan en dit keer gaat ook boerin Sanne op zoek naar de liefde. Sanne heeft wel al eens een relatie gehad, maar die blijven nooit duren.

De dag waarop de geïnteresseerden op haar erf verschenen, was vooral heel erg spannend voor de 34-jarige boerin.

“Ik besefte ineens: nu gaat het écht beginnen. Ik wilde me voor die mannen openstellen, maar ik besefte plots dat ik daar toch niet helemaal klaar voor bleek te zijn. Ik doe graag alles stap voor stap. Toen die mannen daar plots voor mijn neus stonden, ging het me allemaal even te snel. Ik schrok eerlijk gezegd van mezelf, ik had niet door dat het nog zo diep zat”, zegt ze in Dag Allemaal.

Sanne moet toegeven dat ze haar vorige relatiebreuk nog altijd niet helemaal heeft verwerkt. En dat uitte zich nu toch wel een beetje.

“Na mijn vorige relatie heb ik mij een hele tijd afgesloten van de mannen. Wij waren vijf en half jaar samen geweest en ik was ervan overtuigd dat het voor altijd was. Als 't dan misloopt, komt dat hard aan. Ik heb er enorm van afgezien, die pijn wil ik nooit meer ervaren. Maar ik besef dat als ik ooit weer wil daten, ik mij daar overheen moet zetten. Een relatie kan altijd mislopen, dat weet je wanneer je eraan begint.”