.
Sanne uit Boer Zkt Vrouw
zaterdag 23 maart 2024

Boerin Sanne: “Ik sta er voor open, maar het hoeft niet”

Ze ziet wel hoe het loopt

Boerin Sanne heeft nog niet veel geluk gehad in de liefde. Ze heeft wel al een relatie gehad, maar die liep jammer genoeg op de klippen. In Dag Allemaal vertelt ze ook dat ze niet meteen een type man heeft waar ze naar op zoek is.

“Ik heb in het verleden drie serieuze relaties gehad, en die jongens waren allemaal heel verschillend: van blond tot donker, van groot tot klein. De enige voorwaarde is dat hij ondernemend is, de zaken niet op zijn beloop laat en weet wat hij wil.”

De boerin is ondertussen 34 en voor veel vrouwen is dat de leeftijd waarop ze toch aan kinderen willen beginnen. Maar voor Sanne hoeft het niet per se.

“Ik sta er wel voor open, maar het hoeft niet per se. Mijn biologische klok is nog niet aan het tikken, ik denk zelfs dat ik er geen heb. Ik ben meter van het kindje van mijn zus, dat is voorlopig voldoende. Mijn zus werkt niet op de boerderij, zij is kleuterjuf. Zelf help ik al vanaf mijn twaalfde met het melken van de koeien. Sindsdien heb ik nog geen enkele melkbeurt gemist, denk ik.”