.
Raphael uit Boer Zkt Vrouw 2023
zondag 26 maart 2023

Bom ontploft bij ‘Boer zkt Vrouw’

Wat is er ’s nachts gebeurd?

Één en al drama bij ‘Boer zkt Vrouw’ dit seizoen want in één van de afleveringen wordt Dina in allerijl naar de boerderij van Raphaël gestuurd.

Eens daar aangekomen blijkt er serieus wat aan de hand te zijn dus is het tijd voor Dina om alle partijen te horen. Daaruit blijkt dat jaloezie de reden is dat alles dusdanig uit de hand gelopen is bij boer Raphaël en iedereen gekwetst achterblijft.

Jolyn trapte het zelf af en had haar conclusies al getrokken toen Dina aankwam. “Het is misschien gebaseerd op een misvatting, het kan goed zijn dat er niets gebeurd is, maar ik wil mij niet meer openstellen. Ik vertrek, ik ga niet meer van gedacht veranderen’, zei Jolyn tijdens het interview dat TV Familie doorkreeg.

De nacht ervoor had Jasha bij Raphaël in de caravan geweest en naar eigen zeggen zouden ze gans de nacht gepraat hebben en was er verder niets gebeurd.

Door het feit dat Jasha daarover gelogen had tegen de twee andere dames, was de geloofwaardigheid zoek. Raphaël kreeg de gebeurtenissen niet afgeschud en besloot enkel met Jasha verder te gaan. “‘Ze hebben m’n hart gebroken”, bekende Raphaël.