.
Bram Spooren
donderdag 18 mei 2023

Bram Spooren: “Dat is niet mijn sterkste punt” 

Niet handig als acteur 

Mogen meespelen in ‘Thuis’, het is een droom voor vele acteurs. Een droom die uitkwam voor Bram Spooren. Hij staat nu op de set met kleppers als Marleen Merckx, Pol Goossen en Stan Van Samang.

“Het is jammer dat Stan de reeks verlaat. Stan is niet alleen ontzettend grappig, maar is ook een ongelooflijke vakman. Het is verbazingwekkend hoe hij tot één seconde voor een opname nog grappen kan maken en vervolgens, zodra het cameralampje brandt, direct in zijn rol kan stappen en bijvoorbeeld boos kan reageren”, zegt Bram in Tv Familie.

Bram was bezig met zijn studies aan het RITCS, maar heeft voor zichzelf even een sabbatjaar ingelast. Zo kan hij zich beter concentreren op ‘Thuis’.

“Ik ben vaak drie, vier keer per week op de set in Leuven. Doordat mijn personage Ilias veel tekst heeft, moet ik ook veel leren en blokken. Dat kan een uitdaging zijn, want tekst onthouden is niet mijn sterkste punt.”

Acteren is het liefste wat Bram doet, maar er zijn soms ook behoorlijk vreemde momenten aan verbonden. Zo vond hij het opnemen van de begingeneriek het allerergste wat hij moest doen. “Dan moet je doen alsof je streken hebt en dat is niet mijn ding. Ik vond dat niet leuk.”

Bio van Bram Spooren

Meer Over:

Thuis Bram Spooren