.
Bram Spooren
vrijdag 18 maart 2022

Bram Spooren: "Dat streef ik vandaag nog altijd na"

Hij was de nieuwkomer in 'Thuis'

Vorig jaar maakte Bram Spooren zijn intrede in 'Thuis'. De jongeman is ondertussen behoorlijk aanwezig en heeft het afgelopen jaar al heel wat stoten uitgehaald. Acteren was altijd al een jongensdroom voor Bram Spooren en hij is blij dat die nu is uitgekomen.

“Het begon al heel vroeg. Ik verkleedde me altijd. Of ik had geen kleren aan. Echt, ik deed alles aan wat ik vond om een piraat of een koning te zijn. Ik liep het huis rond en ik schreeuwde de boel bijeen. Ik sleurde er ook mijn zussen bij, zij waren dan mijn prinsessen, mijn ridders en wachters. Een geweldige tijd. Ik mis dat soms wel, die onschuld. Alleen maar plezier maken, verder geen verplichtingen. Dat streef ik vandaag nog altijd na”, vertelt Bram in Primo.

De mama’s van Bram hebben de creativiteit van hun zoon altijd heel erg gestimuleerd. “Ik heb ongelooflijk veel hobby’s gehad en bespeelde allerlei instrumenten. Van hobo tot trompet tot gitaar enzovoort. Ik heb toneel mogen spelen musical gedaan. We mochten alles proberen van onze mama’s. Ze brachten ons overal naartoe en ze lieten ons alles onderzoeken.”

Bio van Bram Spooren

Meer Over:

Bram Spooren