.
Bram Spooren
donderdag 4 mei 2023

Bram Spooren: “Dat zouden ze de waanzin vinden” 

Ze vinden het wel heel cool 

Meespelen in een soap is voor acteurs een heel gewone job, net zoals dokter of journalist. Maar sommige vrienden van Bram Spooren vinden het toch wel cool dat hij meespeelt in ‘Thuis’. Velen onder hen zijn opgegroeid met de reeks.

“Ze vinden het cool, maar het is niet zo dat ze elke avond aan de buis gekluisterd zitten om mij te zien. Dat zou wellicht anders geweest zijn mocht ik meespelen in ‘F.C. De Kampioenen’. Dat zouden ze waanzin vinden”, lacht Bram in Tv Familie.

Naast ‘Thuis’ was Bram ook al te zien in de kerstspecial van ‘F.C. De Kampioenen’, ‘Nachtwacht’ en had hij één van de hoofdrollen in de jongerenreeks ‘Buck’.

“Ik denk dat ik toen in ‘het systeem’ van de VRT zat. Ik heb vervolgens meegedaan aan een aantal audities, maar zonder succes. Ik werd dan gevraagd om mee te doen aan een ‘Thuis’-casting voor de rol van het lief van Emma, maar ik werd niet gekozen.”

En misschien maar goed ook, anders had hij nooit de rol van Ilias kunnen spelen. Al was het misschien bijna de rol van Niels geweest, waarvoor hij ook auditie mocht doen. De jongeren die op dat moment de kast kwamen vervoegen hebben het niet makkelijk gehad. Maar gelukkig hebben de kijkers hen nu volledig aanvaard.

Bio van Bram Spooren

Meer Over:

Bram Spooren Thuis