.
Bram Spooren
zondag 17 december 2023

Bram Spooren: “De liefde voor haar is even onvoorwaardelijk”

Hij wil geen keuze maken

Toen Bram Spoorens ouders uit elkaar gingen, is dat allemaal op een goede en mooie manier verlopen. Er kwamen nadien geen advocaten aan te pas en de scheiding werd mooi afgerond. En daarmee heeft Bram veel geluk gehad. Want het loopt niet altijd zo vlot.

“Mijn mama's hebben nooit meer een nieuwe partner gehad. Af en toe stellen mijn zussen en ik hen de vraag: 'Nog niemand gevonden?' Dan zucht mama altijd: 'Wanneer zou ik daar de tijd voor moeten vinden?' Je mag niet vergeten: ze hadden allebei een job én ze hebben drie kinderen opgevoed als alleenstaande moeders. Dan blijft er weinig ruimte over voor jezelf”, zegt Bram in Humo.

Bram heeft altijd twee mama’s gehad, dat betekent dus ook dat hij maar met één van hen een echte bloedband heeft. Maar dat speelt van geen belang als het tot een scheiding komt.

“Mijn liefde voor moekie is even onvoorwaardelijk als mijn liefde voor mama. Was het tot een vechtscheiding gekomen, dan had het juridisch misschien wel uitgemaakt. Maar mama heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel: ik geloof nooit dat ze onze gemeenschappelijke genen in de strijd had gegooid.”

Bio van Bram Spooren

Meer Over:

Bram Spooren