.
Bram Spooren
donderdag 24 maart 2022

Bram Spooren groeide op met twee mama’s

Hij is niet anders gewoon

De dag van vandaag komt het steeds vaker voor dat een kind twee mama’s of twee papa’s heeft. Voor acteur Bram Spooren is dat al jaren de normaalste zaak van de wereld, hij en zijn zussen hebben nooit anders geweten. Hoewel ze ondertussen uit elkaar zijn, staat hun leven nog altijd in functie van hun kinderen.

“Zij blijven wel liever uit de belangstelling, net zoals mijn zussen. Mijn ene mama, de vrouw die me op de wereld heeft gezet, is leerkracht. Mijn andere mama is een soort van secretaresse. Mijn mama drong erop aan dat ik een diploma behaalde, maar voor de rest heeft ze me altijd aangemoedigd om te doen wat ik graag doe. Dat vinden mijn ouders echt het belangrijkste en daar ben ik hen heel dankbaar voor”, klinkt het in Primo.

Voor Bram is er weinig verschil tussen opgroeien met twee mama’s of opgroeien met een mama en een papa. “Ik heb alle liefde gekregen die ik nodig had. Ik heb me ook nooit de vraag gesteld hoe mijn leven er zou uitzien mocht ik een vader hebben. Ik ben ook nooit gepest geweest om mijn gezinssituatie. Integendeel, sommige mensen vinden je ineens leuker als je twee mama’s hebt.”

Bio van Bram Spooren

Meer Over:

Bram Spooren