.
Bram Spooren
zaterdag 2 april 2022

Bram Spooren: “Het hoort er nu eenmaal bij”

Het is een parcours met vallen en opstaan

Als acteur is het keer op keer knokken voor een plaatsje in een reeks of op de planken. Zeker als je in een succesreeks als 'Thuis' wil meespelen. Acteur Bram Spooren deed enige tijd geleden auditie en hij had het geluk dat hij een rol wist te bemachtigen. Dat er moet worden geknokt voor een rol, dat neemt Bram er graag bij.

“Het is niet makkelijk, maar het hoort er nu eenmaal bij. Ik heb me daarbij neergelegd en leerde om die afwijzing niet persoonlijk te nemen. Soms pas je gewoon niet in het plaatje, zo simpel is het. Pech, maar life goes on”, klinkt het in Primo.

Als nieuweling in 'Thuis' werden Bram en zijn collega’s nauwlettend in de gaten gehouden door de fans. Het regende aan reacties op sociale media en dat is ook Bram niet ontgaan. “Ik heb vaak gelezen dat ze die nieuwe maar niks vinden en dat we kleuters waren. Twee weken later waren de commentaren al milder. Mensen hebben het altijd moeilijk met verandering. Ik begrijp dat. In het begin las ik die commentaren, ik wou er zelfs iets mee doen in het theater, maar nu bekijk ik die niet meer.”

Bio van Bram Spooren

Meer Over:

Bram Spooren