.
Bram Spooren
donderdag 6 juli 2023

Bram Spooren: “Soms is het er een echte varkensstal”

Hij woont samen

Het zijn spannende tijden voor het personage van Bram Spooren in ‘Thuis’. Zijn personage Ilias wordt beschuldigd van moord en zit in de gevangenis. Is hij nu schuldig of niet, daar komen we ongetwijfeld wel nog achter.

Bram Spooren speelt de rol van Ilias nog altijd heel erg graag. Hij doet niets liever dan acteren en studeerde dan ook Drama aan het RITCS. Nadien is hij altijd blijven hangen in Brussel waar hij nu ook woont.

“Mijn bachelorsdiploma heb ik op zak, maar mijn master zal voor later zijn. Ik heb besloten om een sabbatjaar in te lassen zodat ik mij kan concentreren op mijn werk bij ‘Thuis’. Ik word drie à vier keer op de set in Leuven verwacht. Eerst zat ik nog op kot, nu woon ik samen met een bevriend koppel in een appartement”, klinkt het in Story.

Alleen een huis huren of kopen in een stad als Brussel dat is ook voor Bram onbetaalbaar geworden. Daarom dat hij met plezier samenwoont met andere mensen.

“Maar Brussel is ook wel een leuke stad om in te wonen. Elke dag kom je wel iets nieuws tegen. Al voel ik wel dat ik hier vooral blijf voor mijn vrienden. En zo met z’n drieën onder één dak, dat verloopt heel goed. We babbelen veel, spelen spelletjes, gaan samen iets drinken, koken samen… maar af en toe kan het hier wel een echte varkensstal zijn…”

Bio van Bram Spooren

Meer Over:

Bram Spooren