.
Barman Bram uit First Dates
zondag 1 oktober 2023

Bram Van Geert: “Er leek helemaal niets aan de hand”

Maar het liep mis

Bram Van Geert, de barman uit ‘First Dates’ en zijn partner Lien verloren hun tweeling Augustus en Camille na zes maanden zwangerschap. Dat was een harde klap om te verwerken. Toch koos het koppel ervoor om snel opnieuw zwanger te worden.

“Lien wou zo snel mogelijk opnieuw zwanger worden. Niet ter vervanging, maar ze had iets nodig om zich aan op te trekken. Ik heb een ongelooflijk sterke vrouw. We hadden daarvoor een grote kinderwens. En toen waren die twee kindjes daar en toen werden ze ons weer afgepakt. Onze kinderwens werd er alleen maar groter door”, zegt Bram in Dag Allemaal.

Het koppel werd al snel opnieuw zwanger, maar die zwangerschap was dan weer een echte hel. Bram en Lien waren op geen enkel moment gerust.

“Bij de tweeling leek er eerst ook niets aan de hand, tot na een controle duidelijk werd dat Lien het kalmer aan moest doen. Een tweelingzwangerschap is altijd meer risicovol, maar dat beseften we zelfs tot een maand voor de geboorte niet. We hadden nooit gedacht dat het slecht zou aflopen.”

Bij de tweede zwangerschap maakten Bram en Lien zich zorgen om de minste krampen. Ter afleiding kochten ze een hond. “Op dat moment een goede beslissing, al zijn een baby en een hond niet altijd een goede combinatie, blijkt nu.”

Bio van Bram Van Geert