.
Bram Van Geert
maandag 9 oktober 2023

Bram Van Geert uit ‘First Dates’: “Ik ging in het rood”

Het was genoeg geweest

Na een moeilijke periode lijkt het geluk Bram Van Geert weer toe te lachen. Met zijn zoontje Jack gaat alles goed en daar komt half december een broertje bij.

Het is een opluchting voor Bram en zijn gezin dat de toekomst hen weer toelacht, maar de wonde zal altijd een beetje gevoelig blijven.

“Er zijn momenten dat ik daar heel hard aan terugdenk, als ik thuis alleen ben, vloeien er soms nog tranen. Maar in gezelschap probeer ik daar op een heel open en natuurlijk manier over te praten. Ik wil ook niet dat elk gesprek meteen beladen wordt”, zegt Bram in Dag Allemaal.

Het mentale welzijn van Bram was niet optimaal toen zoontje Jack werd geboren. De roze wolk waarop kersverse ouders op terechtkomen, die bleef ook achterwege.

“Ik voelde me niet goed. Een maand of vijf na zijn geboorte voelde ik me letterlijk door mijn knieën zakken, net toen ik voor de zaak inkopen wou gaan doen. Toen dacht ik: dit is echt niet goed. De dokter zei: ‘Dit is een signaal van je lichaam, je staat in het oranje, bijna rood zelfs.’ Ik wist dat ergens wel, maar je ontkent dat, hé.”

Bio van Bram Van Geert

Meer Over:

Bram Van Geert