.
Bram Van Outryve
maandag 24 oktober 2022

Bram Van Outryve: “We zijn opnieuw een koppel”

Ze waren elkaars eerste liefje

Wie zondagavond naar ‘The Voice van Vlaanderen’ keek, zag ongetwijfeld enkele gekende gezichten opduiken. Één daarvan was zanger en acteur Bram Van Outryve.

Bram speelde een tijdlang mee in ‘Familie’ en kreeg ook in ‘David’ een rol, maar daarna werd het wat stiller rond de acteur. Hij stond wel vaak op de planken met de partyband ‘Rewind Fast Forward’, maar een echte doorbraak maakte hij nooit.

“Ik hoop dat mijn deelname aan ‘The Voice’ nu een springplank kan zijn. Ik wil met mijn auditie laten zien dat ik nog steeds leef. En hopelijk opent dat deuren. Want eigenlijk sta ik het liefste op een podium en entertain ik de mensen graag”, bekent hij in Tv Familie.

Op privé-vlak gaat het ook bijzonder goed voor Bram en hij is al een tijdlang geen vrijgezel meer. Al kwam dat toch behoorlijk onverwachts.

“Na mijn optreden in ’24 uur Live’ in het Sportpaleis kreeg ik een berichtje van Magali. Zij was mijn allereerste liefje toen ik vijftien was. Drie maanden waren we toen een koppeltje. 21 jaar later kreeg ik dus opnieuw een berichtje van haar…en nu wonen we ondertussen al een jaar samen. Ze heeft nog een zoontje uit een vorige relatie, maar de rol van pluspapa gaat me goed af.”