.
Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter
zondag 11 september 2022

Brecht uit Blind Getrouwd: “Daarvoor moet je kijken”

Hij had moeite met zijn naam

Toen Brecht De Geyter voor de allereerste keer zijn partner Dziubi Steenbergen ontmoette voelde heel Vlaanderen dat er meteen heel wat liefde in de lucht hing. De klik was er meteen en het leek het begin van een mooi liefdesverhaal.

Ook de klik met de families was er meteen en dat is in een relatie niet onbelangrijk. “Toen hij op mij stond te wachten, wat een hele tijd duurde, heeft hij mijn familie al ingepakt. Het is mooi dat hij zich al gedroeg als de ideale schoonzoon”, glundert Brecht in TV Familie.

Enige struikelblok was de naam van Dziubi. De man heeft geen veel voorkomende naam en het is altijd even slikken als je de naam voor het eerst hoort.

“Ik heb die toen verkeerd uitgesproken. En doorheen de volgende afleveringen zal dat nog voorvallen”, lacht Brecht. Maar de naam van Dziubi zal waarschijnlijk niet de enige hindernis zijn op hun pad.

“Daarvoor moet je kijken. Maar Dziubi en ik hebben veel gemeen. De passie voor sporten en reizen bijvoorbeeld. Onze normen en waarden. Al moeten we nog veel ontdekken van mekaar, de klik was er meteen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Brecht De Geyter

Meer Over:

Brecht De Geyter

Bio van Dziubi Steenbergen