.
Brecht Heldenbergh
woensdag 8 november 2023

Brecht uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik moest me voor haar bewijzen”

Hij is verliefd!

Het is gebeurd, de woorden ‘ik ben verliefd’ zijn voor het eerst uitgesproken in ‘Blind Getrouwd’. Het waren Jolien en Brecht die moesten toegeven dat ze ondertussen meer voor elkaar voelden dan alleen maar vriendschap en dat ze smoorverliefd zijn op elkaar.

De twee kenden een vliegende start vanaf het eerste moment dat ze elkaar zagen. En ook al hadden ze een dipje op de huwelijksreis, vanaf dan ging het alleen maar de goede kant uit.

“Het is de eerste keer in vijf jaar dat ik me durf open te stellen. Omdat ik heel hard heb afgezien na mijn vorige relatie. Het is een hele opgave geweest om me weer kwetsbaar op te stellen. Maar Jolien gaf me van in 't begin zo'n veilig gevoel en vertrouwen... Daardoor heb ik de deur van mijn hart wijd opengedaan”, zegt Brecht in Tv Familie.

Op enkele kortstondige romances na heeft Brecht nooit diepe gevoelens gehad voor een vrouw. Een groot verschil met nu.

“Ze is ook compleet mijn type qua uiterlijk, en ze is open, spontaan, lief... Ze nam 'Blind Getrouwd' ook heel serieus, net als ik. Wat maakte dat ik echt mijn best voor haar wilde doen. En dat was eigenlijk een tof gevoel, dat ik me moest bewijzen voor haar, weet je wel. En of dat geloond heeft!”