.
Jolien De Neve, Brecht Heldenbergh
dinsdag 14 november 2023

Brecht uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik weet dat het niet goedkomt”

Hij heeft al veel vrouwen gekwetst

Brecht en Jolien uit ‘Blind Getrouwd’ zijn verliefd. Ze zijn het eerste koppel die toegeeft dat ze vlinders in de buik voelen en dat ze stapelverliefd zijn op elkaar.

Beiden hebben al enkele lange relaties achter de rug en zo’n breuk is nooit leuk. Maar Brecht heeft de breuk met zijn ex nu wel een plaats kunnen geven.

“Ondanks dat we toen de beslissing namen om uit elkaar te gaan, heeft dat mij veel pijn gedaan. We lieten elkaar los uit respect en liefde voor elkaar. Achteraf ging ik emotioneel door een diep dal. Maar we komen nog goed overeen. Het respect is overeind gebleven”, klinkt het in Tv Familie.

Brecht moet ook toegeven dat hij in het verleden wel al eens een vrouw heeft gekwetst omdat hij vond dat het tussen hen dan toch niks kon worden. Dat vindt hij zelf erg jammer.

“Eens ik twijfels bij iemand heb, kan ik nog zo mijn best doen, ik weet dat het niet goedkomt. Helaas heb ik zo weleens vrouwen gekwetst. En dat is nooit fijn. Maar het lijkt me beter om eerlijk te zijn dan iemand aan het lijntje te houden, hoe moeilijk het soms ook is. Zoiets zal ik geen enkele vrouw meer aandoen.”