.
Brecht Heldenbergh en Jolien De Neve uit Blind Getrouwd
vrijdag 12 juli 2024

Brecht uit ‘Blind Getrouwd’: “Je moet het wel zelf inplannen” 

Het werd voor hen gedaan 

Jolien De Neve en Brecht Heldenbergh mogen dan wel al een jaar getrouwd zijn, de twee zijn elkaar nog volop aan het leren kennen.

Ze leerden elkaar kennen dankzij ‘Blind Getrouwd’ en stapten dus ook meteen bij de eerste ontmoeting in het huwelijksbootje. Zij zijn nu pas echt begonnen met daten. Dat vindt het koppel broodnodig om hun relatie goed te laten verlopen.

“Dat soort leuke momenten moet je wel zelf inplannen. Tijdens het programma werd dat voor ons gedaan. Maar zodra het experiment erop zit, word je losgelaten en valt die houvast ook weg. Je moet zelf overgaan tot actie. Als je dat niet doet, kom je snel in een sleur terecht en begin je naast elkaar te leven”, zegt Brecht in Story.

De liefde tussen Brecht en Jolien is nog altijd heel erg groot en de band tussen de twee wordt ook steeds sterker en sterker.

“Voor onze eerste huwelijksverjaardag zijn we trouwens teruggekeerd naar de locatie waar we destijds getrouwd zijn. We hebben er heerlijk ontbeten en mooie herinneringen opgehaald. En ik wil ook graag nog een tweede huwelijksreis, dat zullen we deze zomer wel doen.”