.
Brigitta Callens
maandag 15 januari 2024

Brigitta Callens moest negen maanden in therapie

Maar het duurde zo lang niet

Als we omstaanders mogen geloven, gaat het niet goed met Brigitta Callens. Ze zou verslaafd zijn aan de pillen en haar leven zou al meermaals aan een zijden draadje hebben gehangen.

Brigitta zou veel pijnstillers nemen die een aanslag zijn op haar lichaam. Zo slikt ze onder andere Oxycontin, maar ook Xanax.

“Ooit zag ik er haar zes van in één keer slikken. Da's bijna niet te geloven, zo vraag je haast om een hartstilstand”, vertelt een van haar vrienden in Dag Allemaal.

Maar er is nog een ander schrijnend verhaal. Zo heeft een vriend haar nog niet zo heel lang geleden naar de psychiatrie gebracht. Het kon gewoon zo niet verder.

“Brigitta kon niet stappen, we hebben samen wat spullen bij elkaar geraapt en zijn naar daar gereden. Tegen de dokter zei ik dat hij haar best op alle mogelijke opiaten testte. Achteraf kwam hij bij mij zitten: 'Meneer, u heeft gelijk. Onze instrumenten konden het zelfs niet aan, voor elk van de geteste middelen zit ze aan de maximale waarde. Het ging dan om het fameuze Oxycontin, maar ook plaspillen, het slaapmiddel Zolpidem, cocaïne en spierverslappers.' Uiteraard werd haar toen gevraagd om opgenomen te worden. 'Negen maanden therapie stelden de dokters voor. Dat was op zondag. Op vrijdag liep ze daar weer buiten.'”

Bio van Brigitta Callens

Meer Over:

Brigitta Callens