.
Brik Van Dyk
dinsdag 8 oktober 2024 09:10

Brik Van Dyck koos zelf zijn vervanger voor Christmas Comeback

"Hij zal de rol van Glen vertolken"

Het nieuws dat Brik Van Dyck er niet meer is komt bij heel wat mensen hard binnen, niet in het minst bij Sven De Ridder. Sven werkte de afgelopen jaren héél intens met Brik samen bij de Sven De Ridder Company, samen stonden zij ook heel vaak op het podium.

Waar Sven speelde, daar speelde Brik vaak mee, een tandem die nu plots uit elkaar gerukt is na het overlijden van Brik. Maar the show must go on, dat was ook de mening van Brik op zijn sterfbed. Eerder al besliste hij mee wie hem zou vervangen in Christmas Comeback, de productie die eind dit jaar speelt.

"Brik heeft ons op het hart gedrukt dat we verder moeten doen met de Sven De Ridder Company, maar het valt ons zonder hem wel onwaarschijnlijk zwaar", reageert Sven De Ridder. "Brik heeft nog samen met ons gekozen wie hem mocht vervangen in Christmas Comeback. Ivan Pecnik zal de rol van Glen vertolken in de kerstproductie die Brik mee schreef", klinkt het verder.

En het mooiste postume eerbetoon aan Brik zou een ononderbroken reeks van uitverkochte voorstellingen zijn. Zonder de fysieke aanwezigheid van Brik weliswaar, maar wel met Jasmine Jaspers, Leen Dendievel, Ivan Pecnik, Gunther Levi en Sven De Ridder.
Boek daarom hier jouw tickets.