.
M-Kids
donderdag 2 september 2021

Britt De Winter (M-Kids): “Ik heb spijt dat ik gestopt ben met muziek”

Wat hebben wij hier mooie herinneringen aan.

Wie herinnert zich de M-Kids nog? De groep bestaande uit de 3 tieners: Tamara, Davina en Britt die hits scoorden als ‘Funky Monkey’ en ‘Swingen’. Britt was amper 11 jaar toen ze succes kregen met de M-Kids. Nu is ze 32 en blikt ze terug op de zomer van 'Tien Om Te Zien', waar ze te zien waren met de M-Kids. “Ik stond backstage heel vaak met open mond te staren wanneer er een artiest voorbij kwam. Ik was, en ben dat eigenlijk nog steeds , een grote fan van Sam Gooris”, lacht Britt in Tv Familie.

Na 5 jaar kwam er een einde aan de M-Kids en ook van mogelijke plannen om verder te gaan met meer volwassen muziek is nooit iets in huis gekomen. “Ik zat toen in het tweede middelbaar en wou voorrang geven aan mijn studies. Tamara en Davina zongen in 2011 nog het Buitenspeeldaglied van Nickelodeon, maar sinds de split hebben we geen contact meer.”

Aan zingen denkt Britt momenteel niet meer. Al heeft ze wel veel spijt dat ze niet heeft verder gedaan met muziek. Momenteel werkt ze als poetshulp en start ze binnenkort als nagelstyliste in bijberoep. “Die 'Tien Om Te Zien'-dagen liggen ver achter me, maar ik zal ze blijven koesteren.”

Bio van Britt De Winter en M-Kids

Meer Over:

Britt De Winter M-Kids