.
Britt Van Marsenille
dinsdag 15 oktober 2024 06:32

Britt Van Marsenille verhuist naar de andere kant van de wereld

Wat een verrassende bestemming

Straf nieuws over Britt Van Marsenille: de presentatrice is haar koffers aan het pakken. Niet voor een korte vakantie, integendeel. De presentatrice verhuist naar het buitenland.

“Ik denk dat ik sinds mijn 18e al zo’n 23 keer verhuisd ben. Dat is best veel, ik weet het. (Waarom? Goh, dat is een ander verhaal….) Ik kan intussen Tetris-gewijs het maximale in een doos krijgen. Een verworven talent dat me in de supermarkt bij het inladen van de boodschappentassen wel eens van pas komt. Als ik op mijn 18e geïnvesteerd had in een verhuislift, dan kon ik nu rentenieren door mezelf. Maar dit terzijde”, schrijft Britt op haar sociale media.

“De aankomende verhuis (jawel, de zoveelste dus….) is toch van een andere orde. Deze keer is het niet de bedoeling om het maximale in een doos te krijgen, maar enkel het minimale erin te steken. Enkel de essentie in te pakken. Maar wat is uiteindelijk de essentie? Elkaar”

Waar Britt gaat wonen? Wel, een heel eind van hier: ze verhuist naar het mooie Panama. Wat een avontuur, Britt. We wensen jou héél veel plezier en geluk toe.

Bio van Britt Van Marsenille