.
Jeroen Meus
zaterdag 1 januari 2022

Broer Jeroen Meus overleden

Wat een triest nieuws.

Tv-kok Jeroen Meus heeft in het verleden meermaals over zijn zieke broer Wim gesproken. Onder andere in 'De Columbus' bij Wim Lybaert haalde hij aan dat zijn broer Wim kanker had.

Op oudejaarsavond heeft Wim de strijd tegen die vreselijke ziekte verloren, dat laat Jeroen via zijn sociale media weten. "Net voor middernacht is mijn lieve broer voor altijd vertrokken. Al het vuurwerk is voortaan voor hem. Ik ga je missen Wikke. 💔💔💔", schrijft Jeroen Meus op Instagram.

“Wim en ik schelen maar 15 maanden en ik heb een enorme band met hem. Wij zijn heel yin en yang" vertelde Jeroen Meus in De Columbus. “Waar ik heel assertief ben, is hij eerder wat rustiger. Ik durf te zeggen dat als er iemand is die me met mijn voeten op de grond heeft, dan is dat zeker en vast Wim. Ik wist niet of ik erover wou babbelen, maar ik denk dat het onvermijdelijk is. Als we dan toch praten over het leven, is dat een deel ervan. Hoe moet ik het omschrijven? Ik zet het gewoon in drie woorden: ik ben bang."

En die angst was helaas terecht. Wim heeft nog enkele jaren gevochten, maar de strijd tegen darmkanker is een oneerlijke strijd.

Wij wensen de familie van Wim heel veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Bio van Jeroen Meus

Meer Over:

Jeroen Meus