.
News Image

Céline Dion komt twee keer naar Sportpaleis

 Céline Dion met Courage World Tour naar België en Nederland


De Canadese wereldster Céline Dion - die met nummers als 'The Power Of Love', 'Think Twice' én natuurlijk de Titanic-ballad 'My Heart Will Go On' de wereld veroverde - staat op 28 en 30 mei in het kader van haar 'Courage World Tour' in het Sportpaleis in Antwerpen. Op 10, 12 en 13 juni staat Céline Dion in Ziggo Dome, Amsterdam. De Courage World Tour mag met recht een wereldtour worden genoemd dankzij concerten in ruim 100 steden wereldwijd. Met haar fantastische livereputatie en uitzonderlijke vocal range is Céline Dion ongetwijfeld één van de meest onvergetelijke acts.

Eerder dit jaar zei Céline Dion haar succesvolle 16-jaar durende Las Vegas-residentie vaarwel, die maar liefst 1 141 shows op de teller heeft staan en 4,5 miljoen fans naar The Colosseum in Caesars Palace bracht! 2019 is voor Céline het jaar waarin ze een nieuw hoofdstuk in haar carrière start, weg van haar comfort zone. In juli gaf ze al een exclusieve Europese show op BST Hyde Park voor een indrukwekkende mensenmassa van 70 000 concertgangers.

Afgelopen vrijdag, de dag dat haar Courage World Tour van start ging in Canada, bracht Dion maar liefst drie nieuwe singles tegelijk uit: 'Imperfections', 'Lying Down' en 'Courage'. Bekijk de video van 'Imperfections' - die vandaag werd gereleased - hier. De tracks zijn een voorproefje van haar langverwachte nieuwe album 'Courage', dat uitkomt op 15 november. Met 'Courage', haar eerste Engelstalige album in zes jaar, slaat Céline Dion een nieuwe creatieve richting in. De plaat bevat een mix van prachtige ballads en edgy up-tempo tracks.

De ticketverkoop voor de concerten in België en Nederland start op woensdag 2 oktober om 10u via greenhousetalent.be.

Opgepast voor doorverkopers van tickets en valse Facebookevents. Het enige officiële ticketkanaal is Tele Ticket Service. Tickets aangekocht via andere kanalen geven geen garantie op toegang. De zwarte lijst met doorverkopers is te vinden op ilovemyticket.com.

Bio van Céline Dion

Meer Over:

Céline Dion