.
Camille
donderdag 4 mei 2023

Camille gaat Sportpaleis vullen

Volgend jaar voor het eerst solo in het Sportpaleis

Met een mysterieuze video op haar Instagram liet Camille woensdag weten groot nieuws te hebben, en dat grote nieuws kan gerust letterlijk genomen worden: De populaire zangeres maakte namelijk donderdagmiddag bekend binnen exact één jaar, op zaterdag 4 mei 2024, met haar grootste show ooit in het Sportpaleis te staan!

Vorig jaar stond ze maar liefst 5 keer in een uitverkochte Lotto Arena, dit jaar trekt ze met haar SOS-tour - waaronder ook 25 uitverkochte shows - doorheen Vlaanderen en in 2024 gaat ze nòg een stap verder, want dan zal ze voor het eerst in het Sportpaleis staan met haar grootste show tot nu toe, genaamd 'Magie'.

Zoals de showtitel al doet vermoeden, kunnen fans zich verwachten aan een magische show die ze nog nooit eerder gezien hebben. Van een ongeziene productie die haar Lotto-shows zal overtreffen en adembenemende outfits tot verbluffende choreografieën én natuurlijk nieuwe muziek. Want tussen haar huidige SOS-shows, de opnames van haar eigen telenovelle en het ontwerpen van haar eigen kledinglijn met JBC door, is de Vlaamse popster intussen ook volop bezig aan haar nieuwe album.

Op deze nieuwe muziek is het nog even in volle spanning wachten, maar één ding is alvast zeker: op zaterdag 4 mei 2024 om 14u zal Camille zorgen voor een show die jong én oud betoverd zal achterlaten!

Fans die zeker willen zijn van een ticket, hebben nog tot morgen 11u30 de tijd om zich in te schrijven via www.clubcamille.be om toegang te krijgen tot de exclusieve presale, dit voor de algemene ticketverkoop van start gaat op maandag 8 mei om 10u.

Bio van Camille

Meer Over:

Camille