.
Camille
woensdag 31 januari 2024

Camille: “Ik heb me vaak in de wangen moeten knijpen” 

Ze kon het niet altijd vatten 

Zangeres en actrice Camille heeft al regelmatig in interviews vertelt dat haar personage in ‘Milo’ heel erg aanleunt bij de oude Camille. Toch blijft het een fictief verhaal en heeft het niks met haar eigen leven te maken.

“Maar er zitten dus wel wat bruggetjes naar mezelf in. Zoals die scènes waarin Milo alleen op haar kamer zit, als een echt meisjesmeisje dromend over haar love interest Liam. Ik herinner me die prille verliefdheid ook nog. Die knipogen maken het leuk. Net zoals Milo voelde ik me vroeger dus onzeker. Terwijl ik nu echt in mezelf geloof”, zegt ze in Tv Familie.

De carrière van Camille is aan een heel snel tempo van de grond gekomen en de zangeres werd op heel korte tijd een van de populairste artiesten van ons land. En dat kon Camille niet altijd goed vatten.

“Ik heb me alleszins geregeld in de wangen moeten knijpen. Het is vooral tijdens rustperiodes dat ik daar weleens over nadenk. En dan kan ik daarvan genieten. Van hoe zot, intens en leuk het al is geweest. Daar ben ik zo dankbaar voor. Maar het is zo: als je midden in een drukke periode zit, blijf je gewoon gaan. Dan sta je daar niet bij stil.”