.
Camille Dhont
zaterdag 8 oktober 2022

Camille: “Ik hoop dat het doordringt tot in hun botten”

Ze heeft er goed over nagedacht

Op haar 16de al werd Camille Dhont bekend. Dat kwam vooral door haar rol in ‘#LikeMe’, waar ze één van de hoofdrollen mocht vertolken. Ondertussen heeft ze een eigen solo-carrière uitgebouwd en is ze één van de populairste zangeressen van ons land.

Ze is amper 21 en heel wat vrouwen van die leeftijd durven al eens met zichzelf te worstelen. En ook Camille komt hier en daar wel wat obstakels tegen in haar leven.

“Ik vind social media best wel lastig. Soms. Natuurlijk zijn die goed voor mijn muziek. Maar puur voor mezelf? Privé? Als het niet voor mijn job zou zijn? Dan denk ik niet dat ik op social media zou zitten. Het is gek om te beseffen dat je soms niks anders meer doet dan op je smartphone te zitten”, zucht ze in Gazet van Antwerpen.

Camille heeft een erg druk en gejaagd leven en altijd is er wel lawaai of drukte. Geen wonder dat ze na een optreden kan genieten van de stilte in de wagen. “Geen radio, niks. Gewoon voor je uit staren. Kijken naar de bomen langs de weg. Zalig.”

Het is ook geen wonder dat Camille op handen wordt gedragen door haar fans. Ze is een steun voor iedereen. “Alles wat ik mijn fans laat meezingen, zijn quotes die ze in hun hoofd moeten houden. Daar heb ik echt over nagedacht. De zinnen die ze mogen meezingen, daarvan hoop ik echt dat die tot in hun botten doordringen.”