.
Camille
woensdag 6 april 2022

Camille lijkt overal te zijn: “Maar daar ga je haar niet zien opduiken”

Ze aanvaardt niet elke opdracht

We kunnen niet meer om ons hitfenomeen ‘CAMILLE’ heen. Ze wint de ene prijs na de andere en Vlaanderen lijkt de zangeres massaal in hun hart te sluiten. Niet alleen de kinderen zijn nu fan van de zangeres, ook de ouderen lijken helemaal voor haar te vallen. Veel heeft ze te danken aan William Vaesen, haar manager. “k zou nooit nog artiesten managen, tenzij ik iemand zou tegenkomen die zo straf is”, zei hij.

Tijdens ‘The Masked Singer’ wist Camille Dhont al te overtuigen dat ze een fantastische stem had. En ook ‘Vuurwerk’ op het ‘Gala van de Gouden k’s’ bewees nog maar eens dat Camille gewoon één en al talent is. Als jongste artiest ooit wist Camille haar eerste concert in de Lotto Arena uit te verkopen.

Straf, dat is het minste wat je kan zeggen. En ook haar manager William Vaesen is erg trots op zijn poulain. Maar hij wil zijn poulain niet uitmelken. “Iedereen wil wel iets van haar. Als een aanvraag niet muziekgerelateerd is, dan passen we. In quizzen of als panellid ga je haar niet zien opduiken. Dat kan ooit veranderen, maar voorlopig is ze een zangeres en actrice”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Bio van Camille

Meer Over:

Camille