.
Camille
vrijdag 3 mei 2024

Camille verkoopt 4 keer Sportpaleis uit!

Niets dan respect voor deze hardwerkende jongedame!

"De jeugd van tegenwoordig wil niet meer werken" horen we soms wel eens zeggen, wij kennen gelukkige heel wat jonge mensen die er zich niets aantrekken dat geen 9 to 5-job hebben, vaak meer dan 8 uur per dag werken en weekends voor hun publiek opofferen. Neem nu Camille bijvoorbeeld, zij is klaar om dit weekend het Sportpaleis te betoveren tijdens vier uitverkochte shows. Ja, vier stuks!! Niets dan respect voor deze hardwerkende dame die al van in het prille begin van haar carrière gewoon zichzelf is gebleven. Zo'n mensen liggen bij ons in de bovenste schuif.

Dit weekend is het eindelijk zover en zal Camille maar liefst vier keer het Sportpaleis doen daveren. De twee shows op zaterdag (14u & 18u) en de show op zondag om 14u waren al een tijdje uitverkocht, maar intussen mag de populaire artieste ook de laatste show (zondag om 10u) aan dit lijstje toevoegen. Dit maakt Camille officieel tot jongste solo-artieste ooit die met zoveel opeenvolgende shows in deze iconische zaal staat.

Bijna één jaar geleden kondigde Camille aan met haar grootste show ooit naar de grootste concertzaal van het land te trekken. En dat werd bijzonder goed onthaald, want de vraag naar tickets was dermate groot dat er al snel niet één of twee, maar zelfs drie extra shows volgden. De eerste drie shows waren al een tijd uitverkocht, maar intussen is ook de 4e laatste show volledig uitverkocht, goed voor in totaal maar liefst 62.500 bezoekers. Na maanden van intense voorbereiding, is Camille helemaal klaar om haar fans te betoveren met een show die ze nagenoeg volledig zelf in elkaar stak.
“Wauw, ik kan het bijna niet geloven…vier uitverkochte Sportpaleis-shows! Dit is echt een droom die uitkomt: ik heb hier maanden ongelooflijk hard naartoe gewerkt en ga er alles aan doen om mijn fans dit weekend een ongelooflijke ervaring te bezorgen. Ik kijk er echt ontzettend naar uit om dit magisch moment samen met hen te beleven!”

Specifieke details over de show werden, passend bij de showtitel ‘Magie’, lang mysterieus gehouden, maar dat het een show zal worden die haar fans niet snel zullen vergeten, lijkt alvast geen twijfel over te bestaan. Van talloze moving lights, LED-schermen en laser bars tot hypnotiserende projecties, spectaculaire props en stunts: het belooft een show te worden die zal kunnen wedijveren met grote internationale producties. Tel daar nog eens 28 dansers, een 18-koppig koor en spectaculaire outfits bij die exclusief ontworpen werden voor deze shows, en het wordt wel duidelijk dat CAMILLE dit weekend niet alleen voor een muzikaal maar ook een visueel spektakel zal zorgen. Fans zetten zich maar beter schrap voor een magische show die hen betoverd zal achterlaten. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden die ze niet snel zullen vergeten!

Zij die te laat waren om tickets te kopen, krijgen deze zomer een nieuwe kans om de magie van Camille van dichtbij te beleven, want op 20 & 21 juli en 17 & 18 augustus trekt de popster met haar ‘Magie-tour aan zee’ naar Kursaal Oostende! Tickets zijn verkrijgbaar via www.clubcamille.be


Bio van Camille

Meer Over:

Camille