.
Camille
vrijdag 12 januari 2024

Camille: “Zij begrijpen niet dat ik daar geen tijd voor heb”

Ze is altijd bezig

Een leven als dat van Camille, niet iedereen zou het zien zitten. Althans, als je dat nog een leven kan noemen. De zangeres en actrice is altijd aan het werk en heeft maar weinig tijd voor andere dingen. Ook niet voor haar vrienden.

“Soms sturen vrienden: 'Kunnen we een keer afspreken?' en zij snappen dan niet dat ik echt geen tijd heb om te socializen. Deze zomer had ik twee fulltime jobs: mijn SOS-tournee en opnamen voor 'Milo'. Eerst had ik veel stress, nu weet ik dat alles wel in orde komt”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

De eerste opnames van ‘Milo’ dateren al van een half jaar geleden. Camille is dan ook erg blij dat de eerste afleveringen eindelijk op televisie te zien zijn.

“Na 'n halfjaar opnemen vind ik het fijn om eindelijk reacties te krijgen op wat we al gedaan hebben. Bij een optreden krijg je direct energie van je publiek, dat geeft voldoening. Als je elke dag voor een camera staat en je weet niet wat het publiek ervan vindt, begin je soms te twijfelen: 'Is het wel goed wat ik doe?''