.
News Image

Cara Van der Auwera opnieuw op tv

Nieuwe tv-opdracht voor Cara Van der Auwera.


Cara Van der Auwera is vanaf dit seizoen het nieuwe gezicht van Wonen op TVL. Elke week gaat ze op zoek naar verrassende vastgoedverhalen. Daarnaast zie je ook een bijdrage rond bijzondere architectuur.



Voor het negende jaar op rij verkent TVL de Limburgse vastgoedmarkt. Vanaf zaterdag laat Cara Van der Auwera een verscheidenheid aan woonideeën –en adviezen los op de kijker. Haar focus gaat niet enkel naar het kijken en vergelijken van huizen, maar ook naar het ecologische aspect, duurzaamheid en nieuwe bouwtechnieken. We laten ook ruimte voor architectuur. Zowel bekende als minder bekende architecten geven tekst en uitleg bij hun projecten. Bouwstijlen in alle vormen en maten komen aan bod: klassiek, modern, trendy, ecologisch of budgetvriendelijk.



De kijker ontdekt in Wonen de verscheidenheid aan vastgoed en architectuur in Limburg. Al wie op huizenjacht is, wil bouwen of inspiratie zoekt voor een renovatie, kan vanaf zaterdag 11 maart weer wekelijks terecht op TVL.



Wonen loopt elke zaterdag en zondag in de lus met Relax en Trends. Vanaf woensdagavond kan je de nieuwe aflevering in preview bekijken op www.tvl.be


Bio van Cara Van der Auwera

Meer Over:

Cara Van der Auwera