.
Carina Clerinx
maandag 12 februari 2024

Carina Clerinx: “Dat is mijn doel voor deze zomer”

Ze wil er weer staan

Toen Patrick en Carina nog bestond als duo heeft Carina Clerinx vaak op het podium gestaan van ‘Tien Om Te Zien’. Nu ze haar comeback maakt als zangeres is dat ook dit keer haar doel: het podium halen van ‘Tien Om Te Zien’.

“Daar wil ik deze zomer opnieuw staan. Met Michel Presti, met wie ik nu een duo vorm. Hij gaat gitaarspelen. Ik ken Michel al heel lang. Hij is een fantastische gitarist die in veel coverbands gespeeld heeft. In 1996 hebben we samen in de finale van 'Ontdek de Ster' gestaan, met de groep Double Deception. We brachten toen het nummer 'The Show Must Go On' van Queen. Ik ken niemand die zo goed gitaar kan spelen als Michel”, zegt Carina in Primo.

En ook Michel Presti is blij dat hij een duo vormt met Carina. Voor hem is zij een van de strafste zangeressen die hij kent.

“Ik was ook negen jaar de vaste gitarist van Marco Borsato. Hij was een fijne man om mee samen te werken. Bij 'The Voice' was ik de gitarist van de begeleidingsband. Bij sommige groepen dacht ik weleens: 'Waarom vragen ze Carina niet als zangeres?' Wanneer Carina zingt, is er vuurwerk. Zij zingt alle andere artiesten onder tafel. En ze is iemand die heel goed weet wat ze wil.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Carina Clerinx

Meer Over:

Carina Clerinx