.
Jean-Marie Pfaff en Carmen Pfaff
donderdag 22 juli 2021

Carmen Pfaff: “Ze zijn niet tevreden met die keuze”

Carmen twijfelt of Shania en Kenji hier wel blij mee zijn...

Van 2002 tot 2012 konden de Vlamingen binnenkijken in het leven van de familie Pfaff. Dat was tien jaar lang een ongelooflijk succes. Daarna kwam er een einde aan de realityserie.

Sinds enkele weken zend VTM ‘De Pfaffs’ terug uit en nog steeds haalt één van de bekendste families van Vlaanderen goede kijkcijfers.

De Pfaffs waren de aanzet tot meer programma’s van hetzelfde genre. Denk maar aan ‘De Planckaerts’ op VTM, ‘Regi’s world’ op JIM TV of heel recentelijk nog ‘De Verhulstjes’ op PLAY4.

Binnen de familie Pfaff zijn de meningen wat verdeeld. Carmen Pfaff heeft goede herinneringen overgehouden aan hun realityavontuur. Het is plezant en handig dat we daardoor enorm veel beeldmateriaal van ons gezin hebben”, reageert Carmen in TV Familie.

In ‘De Pfaffs’ zien we Kenji en Shania Gooris (de kinderen van Kelly Pfaff en Sam Gooris) nog als kleine kindjes. Ondertussen zijn ze al 20 en 21 jaar. Carmen is er niet zo van overtuigd van of Kenji en Shania die heruitzendingen dan ook echt leuk vinden.

Bio van Carmen Pfaff

Meer Over:

Carmen Pfaff

Bio van Kelly Pfaff en Sam Gooris

Meer Over:

Kelly Pfaff Sam Gooris