.
Caroline Maes
donderdag 22 augustus 2024

Caroline Maes: “Dat was iets minder mijn ding” 

Het kan niet altijd even leuk zijn 

Wanneer je Caroline Maes tegen het lijf loopt, zal je niet snel je neus hoeven optrekken. De actrice ruikt altijd heerlijk naar een zalig parfum. En dat doet haar ook terugdenken aan haar vakantiejob in een parfumerie.

“De mama van een klasgenoot van mijn zus baatte die cosmeticawinkel uit en mijn zus had eens gevraagd of ze geen werk voor me hadden. Uiteraard kwamen ze handen te kort en dus mocht ik meehelpen in de parfumerie. Twee jaar lang heb ik daar gewerkt. Mijn takenpakket bestond er eerst vooral in om de parfums uit te stallen en in te pakken als cadeautje. Vooral dat laatste vond ik heel leuk”, glundert ze opnieuw in Story.

Dat ze creatief kon zijn in de job vond ze zelf erg leuk en stelde de bazin ook op reis. Al was er toch één ding waar ze een hekel aan had.

“Alleen de parfums afstoffen was minder mijn ding. Die stonden vaak op een glazen legger en dat trok enorm veel stof aan. Ik heb het graag proper, maar nadat je ze afgestoft had, waren ze al snel weer vuil. Een beetje zinloos werk dus.'”

Bio van Caroline Maes

Meer Over:

Caroline Maes