.
Caroline Maes
zaterdag 29 juni 2024

Caroline Maes: “Die periode heeft haar weerslag nu gehad” 

Het was een heel woelige periode 

Enkele jaren geleden zette Caroline Maes een punt achter haar huwelijk met haar man Peter. De twee waren 23 jaar samen, maar het was beter zo. Nadien leerde ze haar huidige partner Kim kennen, hij is creative director bij ‘Thuis’.

“Ik hoor mensen weleens zeggen dat ze binnen het halfjaar gescheiden waren en dat alles rond was. Bij mij heeft dat langer geduurd. Het was een zeer woelige periode die haar weerslag heeft gehad. Kim en ik hebben samen een loft gekocht in Antwerpen en we kunnen zeggen dat we nu alles achter ons hebben gelaten, alle emotionele belasting”, zegt Caroline in Primo.

Gelukkig heeft Caroline veel vrienden met wie ze erover kon praten, onder andere met Kürt Rogiers en hij wist het wel heel mooi te omschrijven.

“Hij zei dat ik door een orkaan gegaan ben en dat het even geduurd heeft alvorens alle brokstukken gevallen zijn. Maar nu is de wind gaan liggen en moet ik nog een beetje puin ruimen, maar ik heb het overleefd. Dat vond ik prachtig verwoord. Kim en ik moeten allebei nog wat collateral damage opruimen en dat gaat niet op één, twee, drie.”