.
Caroline Maes in aflevering 7243 van Familie
zondag 4 juni 2023

Caroline Maes: “Dit thema ligt erg gevoelig”

Ze wou dat het klopte

Wie Caroline Maes tegenwoordig tegenkomt ziet de actrice met een ander kapsel dan we van haar gewoon zijn. Ze wilde al heel lang graag eens veranderen van haarcoupe om rustig grijs te worden, maar door haar rol in ‘Familie’ ging dat niet zo makkelijk. Maar nu had ze eindelijk de gelegenheid.

En dat zou wel eens een teken kunnen zijn dat haar personage Mieke Van den Bossche misschien zomaar uit de reeks zou verdwijnen.

“Ik kan alleen maar zeggen dat ik nu de kans heb gekregen om van kapsel te veranderen. Voor de rest moeten de fans van de serie maar blijven kijken. Wanneer het dan op het scherm te zien zal zijn? Ik zou het niet weten”, lacht Caroline geheimzinnig in Story.

Er staat haar personage een heel emotionele verhaallijn te wachten en daar heeft de actrice zelf heel erg mee geworsteld.

“Ik wilde heel erg dat alles klopte, omdat ik weet hoe gevoelig dit thema ligt. Mijn nichtje is ook op zoek gegaan naar een draagmoeder en dat was een pittig avontuur. Soms stonden er dingen in het scenario die misschien minder snel in het echte leven zouden gebeuren. Dus daar is wel over gepraat. Maar uiteindelijk besef ik natuurlijk dat we een soap draaien en dat de verhaallijn fictief is. We gaan de kijkers echt verrassen.”

Bio van Caroline Maes

Meer Over:

Caroline Maes