.
Caroline Maes en Jan Sobrie
donderdag 20 juni 2024

Caroline Maes: “Fijn dat je zo’n verhaallijn op je bord krijgt”

Er zit wat pit in

Ook dit jaar belooft ‘Familie’ weer een bloedstollende seizoensfinale te kennen. Joris/ Bert (Jan Sobrie) heeft het op de Van den Bossches gemunt en het is nog maar de vraag wie van de familie de aanslag zal overleven.

Wie in deze seizoensfinale een belangrijke rol zal spelen is Caroline Maes, die Mieke speelt. Zij heeft in de reeks een relatie met Joris/ Bert en staat hierdoor nog eens extra in de kijker.

“Het is fijn dat je een verhaallijn met veel vlees aan op je bord krijgt. Maar ik zou liegen als ik beweer dat zo'n verhaallijn een koud kunstje is. Het is een plot die zich onder je huid nestelt en je niet meer loslaat. Er zijn niet alleen de intensere draaidagen, maar ook de emotionele belasting. De timing kwam wellicht niet op het meest ideale moment in mijn leven”, vertelt ze in Primo.

Het was een heel intense opnameperiode en ook erg zwaar. Dat ze ook nog eens met een nieuwe collega moest samenwerken, vraagt altijd wat extra inzet en concentratie.

“Begrijp me niet verkeerd: het is fijn om te laten zien wat je kan of dat je gepusht wordt om grenzen te verleggen. Maar ik ben niet op tafel gaan kloppen bij de producer omdat ik al drie eindplots niet in de spotlights stond. Ik vind het helemaal niet erg om als Mieke even aan de zijlijn te staan.”

Bio van Caroline Maes

Meer Over:

Familie Caroline Maes