.
Caroline Maes met haar vriend Kim
woensdag 11 oktober 2023

Caroline Maes: “Ik deed dan altijd heel dramatisch”

Het went nooit

Meer dan een jaar geleden besloot Caroline Maes om uit elkaar te gaan met de vader van haar kinderen. Hun huis is intussen verkocht en Caroline woont nu in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, dichter bij de Studio’s van ‘Familie’.

“Ik ben al vaak verhuisd en toch went het nooit. Ook als kind verhuisde ik zo’n 6 à 7 keer. Ik was het kind dat nog een toer door het lege huis deed en dan heel dramatisch ‘dag lieve schouw’, en ‘dag mooiste deurklink’ zei. Ik heb misschien een grote mond, maar ook een klein hartje”, zegt Caroline in Primo.

Zo’n afscheidstoer heeft Caroline ook gedaan bij de huizen waar ze met haar ex-man heeft gewoond. Ze wist dat een verhuis alleen maar verbetering betekende.

“Maar toch wilde ik weten wie de nieuwe bewoners waren en of ze goed voor het huis zouden zorgen. En nu is dat niet anders. Maar zo’n verhuis komt precies altijd op het goeie moment. Ik woon nu iets dichter bij mijn familie. Zo heeft elk nadeel ook zijn voordeel. Soms moet je deuren durven sluiten, want anders gaan er geen nieuwe open.”