.
Carry Goossens
dinsdag 20 december 2022

Carry Goossens: “Als ik de 75 haal, wil ik een groot feest geven”

De geplande party voor hun 30-jarige huwelijk ging omwille van corona niet door

Carry Goossens is nog steeds een druk bezet acteur. Hoe hij dat op zijn leeftijd combineert met zijn privéleven, lezen we in Dag Allemaal.

“Naast mijn acteerwerk blijft er genoeg tijd over voor mijn huwelijk en voor mijn paarden, honden en geiten. En als het toch eens heel druk is, kan ik op mijn vrouw rekenen”, legt hij uit.

En die moet geregeld inspringen, want er liggen twee Streamz-reeksen met Carry op de plank. Daarnaast neemt hij ook een gastrol voor zijn rekening in de nieuwe afleveringen van ‘De Kotmadam’.

Voor zijn 70ste verjaardag in januari, gaat hij gewoon lekker uit eten met vrouw en dochters. “Maar als ik mijn 75ste verjaardag haal, wil ik wel een groot feest geven”, klinkt het enthousiast in Dag Allemaal.

De geplande party voor hun 30-jarige huwelijk ging omwille van corona niet door. Een mooi vooruitzicht dus om binnen enkele jaren de twee feesten te combineren. De acteur kijkt ernaar uit: “Onze kleindochters zijn 16, 15 en 14. Tegen dan zijn ze volwassen en kunnen ze volop meevieren.”