.
Carry Goossens
woensdag 13 april 2022

Carry Goossens: “Ik ben geen gemakkelijke om mee samen te werken”

Hij weet het van zichzelf

We kennen Carry Goossens vooral als Oscar Crucke uit 'Fc De Kampioenen'. Momenteel is hij in de bioscoop te zien als kapitein Zeppos en herinneren mensen hem ook nog vaak als Jef uit ‘Lili en Marleen’. Maar Carry moet bekennen dat, ondanks de vele rollen, hij gene gemakkelijke is om mee samen te werken.

“Men heeft mij dat wel al eens duidelijk gemaakt. Regisseurs schrikken daar soms van. Ik heb al met mijn vrouw samengewerkt en zij zegt vaak dat ze me niet herkent op repetities. ‘Gij zijt op dat moment een andere mens’, zegt ze dan. Als wij samen naar een repetitie gaan, vraag ik haar expliciet niet tussen te komen als ik in discussie ga met de regisseur. Ik wil niet dat ze mijn standpunt ondermijnt”, bekent Carry in Dag Allemaal.

Carry houdt zich niet in om in discussie te gaan met de regisseur. “Ik discussieer dan bijvoorbeeld over de tekst. Ik heb nog nooit één zin gezegd waar ik niet achter sta. Ik heb veel volkse figuren gespeeld, maar ik zal hen nooit iets vulgairs in de mond leggen. En ja, er hebben al regisseurs hun script naar mijn hoofd gegooid.”

Download onze app voor Android of iOS