.
Carry Goossens in De Zonen van Van As
zondag 8 januari 2023

Carry Goossens leeft in angst

Niemand werd oud in de familie

Inmiddels staat hij al vele jaren op de planken en is hij te zien in heel wat series en films. Carry Goossens is dan ook een geliefde acteur.

Hij wordt er echter niet jonger op en dat maakt hem ongerust. Volgend jaar viert hij zijn zeventigste verjaardag. “Ik denk er wel vaak aan, want ik kom uit een familie waar niemand echt oud is geworden. Dat baart me wel zorgen. Met vijftig worden heb ik geen probleem gehad, met zestig nauwelijks, maar die zeventig, die houdt me bezig...”, bekent Carry Goossens aan Primo.

Zijn moeder overleed op jonge leeftijd (49 jaar) en gezien het feit dat er in zijn familie niemand echt een zeer hoge leeftijd kon bereiken, zorgt dit voor extra zorgen bij Carry.

Zijn agenda zit propvol tot eind 2023. “Ik was eigenlijk van plan om het wat kalmer aan te doen, maar daar komt dus voorlopig helemaal niks van in huis”, zo vertelt Carry aan Primo.

Hij denkt ook niet dat hij ooit volledig zal stoppen met werken. “Ik lééf voor dit vak. Maar fysiek wordt het wel zwaarder. En die files, hé... Die ben ik echt beu. Dus op een dag ga ik het wel wat kalmer aan doen”, belooft Carry.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Carry Goossens