.
Carry Goossens
woensdag 4 januari 2023

Carry Goossens moest laatste centen bij elkaar tellen voor pakje friet

Geld maakt niet gelukkig

Voor Carry Goossens is afgunst een totaal onbekend gevoel. “Als je gelukkig door het leven wil stappen, moet je volgens mij gewoon accepteren wie en hoe je bent. En dus ook wat je hebt”, zo onthult Carry Goossens aan Primo.

De bekende acteur had het niet altijd even makkelijk in het leven. Zijn droom was acteur worden en daar heeft hij heel wat voor moeten opgeven. “Tussen mijn 25ste en mijn 35ste had ik niks. Ik moest steevast mijn laatste centen bij elkaar tellen om een pakje friet te kunnen kopen. Maar ik vond dat niet erg, want ik had andere doelen”, aldus Carry.

Zijn vrienden kochten een auto of een huis maar dat deed hem allemaal niets. “Als je materiële zaken als prioriteit stelt, maak je jezelf vaak zeer ongelukkig”, verneemt Primo van Carry Goossens.

Volgens hem is eenvoudig door het leven gaan en tevreden zijn met wat je hebt een must. “Hoe minder bezit ik heb, hoe minder zorgen”, onthult Carry.

Zijn ouders en vooral zijn vader stonden destijds niet achter de keuze om acteur te worden maar na heel wat jaren vernam hij van anderen toch dat zijn vader trots was op hem.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Carry Goossens