.
Mathias Mesmans
vrijdag 12 april 2024

Cast Milo lanceert eerste single en kijkt mooie zomer tegemoet

“Nooit verwacht”

Op vrijdag 12 april lanceert het personage van Mathias Mesmans in ‘Milo’, Liam zijn allereerste single. Het nummer is al een tijdje in de reeks te horen, maar nu kunnen de fans eindelijk de volledige versie urenlang op repeat zetten.

De telenovelle kende een niet zo’n goeie start, maar ondertussen is daar stevig verandering in gekomen. Op VTM Go kan de reeks rekenen op zo’n 7,6 miljoen views en is het 2de best beken format van de afgelopen weken op het streamingplatform, schrijft Het Laatste Nieuws.

De reeks zit boordevol talent en vooral heel veel muziek. En daar moest natuurlijk iets mee gedaan worden. Deze zomer staan Liam en No Direction, de band uit de reeks, een aantal keren op verschillende podia in Vlaanderen.

“Ik had nooit verwacht dat het ooit zo’n vaart zou lopen, maar ik vind het zalig dat dit nu allemaal op mijn pad komt dankzij Milo. Hiermee gaat een kinderdroom in vervulling. De optredens worden voor mij een unieke leerschool”, zegt acteur Mathias Mesmans.

Het allereerste optreden is voorzien op donderdag 27 juni op Pennenzakkenrock. Nadien volgen nog festivals zoals Moen Feest en het Ostend Kidsfestival.