.
Cath Luyten en Eshref Reybrouck
zaterdag 7 oktober 2023

Cath Luyten gaat trouwen: “Maar we overhaasten niks”

En wanneer?

Cath Luyten en haar man Eshref zijn ondertussen al meer dan een jaar verloofd. Maar een datum voor hun huwelijk hebben ze nog niet geprikt.

“Vrienden en familie vragen ook regelmatig naar de datum, maar die hebben we nog niet vastgelegd. We gaan er in ieder geval geen jaren mee wachten, maar we willen er ook voor zorgen dat het de dag van ons leven wordt, dus we zullen het niet overhaasten”, vertelt Cath in Primo.

De presentatrice heeft de voorbije weken al getoond dat ze een aardig potje kan koken. Maar uiteraard zal ze niet zelf in de keuken staan op haar huwelijk en zal zij niet voor de culinaire hoogstandjes zorgen op hun mooiste dag.

Als de vrienden van Cath en Eshref van hun lekkere eten willen kunnen genieten, dan zal dat voorlopig nog bij Cath thuis moeten gebeuren.

“Wij koken graag voor vrienden. Maar het mooie is dat onze vrienden doorgaans snel tevreden zijn. Gelukkig komen de juryleden van ‘Masterchef’ niet al te vaak bij ons eten. Nick Bril heeft wel al geïnformeerd wanneer hij eens langs kan komen, dus ik denk dat ik binnenkort aan de bak moet. Ik zal in ieder geval mijn beste kookkunsten uit de kast moeten halen.”

Bio van Cath Luyten

Meer Over:

Cath Luyten